MS 7000

Гаранција: 5 Години

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60
- Максимален капацитет : 12 сета
- 7 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа : А++
- класа на сушење : А
- потрошувачка на вода за еден циклус :12 L
- траење на програма (стандарден циклус): 165 минути
- енергетска потрошувачка : 0,90 Kwh
- заштита од поплава
- прилагодувачка корпа
- бучавост при работа : 57 dB
- боја: бела/INOX
- on/off копче
- рачка на врата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектрирање на програмите
- индикатори за текот на работата на програмата
- детско заклучување

Упатство:

- димензии: В/Ш/Д 85/60/60
- Максимален капацитет : 12 сета
- 7 програми
- брз програм 30 min. на 40 C
- енергетска класа : А++
- класа на сушење : А
- потрошувачка на вода за еден циклус :12 L
- траење на програма (стандарден циклус): 165 минути
- енергетска потрошувачка : 0,90 Kwh
- заштита од поплава
- прилагодувачка корпа
- бучавост при работа : 57 dB
- боја: бела/INOX
- on/off копче
- рачка на врата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектрирање на програмите
- индикатори за текот на работата на програмата
- детско заклучување

Капацитет: 12 сета садови
Ширина: 60 cm
Боја: бела/инокс

Слични производи