NF 366 - NO FROST со диспанзер

Гаранција: 5 Години

- Систем No Frost
- Контролен панел (дисплеј на допир)
- Диспанзер за вода (од надворешната страна)
- СР индикатор за предупредување на грешка
- Режим на супер ладење
- Економичен режим
- Држач за шишиња
- димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm
- бруто/нето волумен: 341/324 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р 600 A
- боја: бела/inox
- изменливи врати
- еден компресор
- регулирачки ногарки
- задни тркалца
- дел за млечни производи
- фиксни рачки за врата
- држач за јајца
- прилагодувачки полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- комора за замрзнување со транспарентни фиоки
- Потрошувачка на ел. енергија: 311 kWh / год
- Ниво на бучност: 42 dB

Упатство:

- Систем No Frost
- Контролен панел (дисплеј на допир)
- Диспанзер за вода (од надворешната страна)
- СР индикатор за предупредување на грешка
- Режим на супер ладење
- Економичен режим
- Држач за шишиња
- димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm
- бруто/нето волумен: 341/324 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р 600 A
- боја: бела/inox
- изменливи врати
- еден компресор
- регулирачки ногарки
- задни тркалца
- дел за млечни производи
- фиксни рачки за врата
- држач за јајца
- прилагодувачки полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- комора за замрзнување со транспарентни фиоки
- Потрошувачка на ел. енергија: 311 kWh / год
- Ниво на бучност: 42 dB

Енергетска класа: A+