RF 590

Гаранција: 5 Години

- димензии В/Ш/Д: 195/76/75,4 cm
- бруто/нето волумен: 585/569 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 444/125 L
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р600
- боја: црно стакло
- изменливи врати
- регулирачки ногарки
- задни тркалца
- дел за млечни производи
- фиксни рачки за врата
- држач за јајца
- прилагодувачки полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- комора за замрзнување
- систем на ладење 3D No-Frost
- годишна потрошувачка на енергија 450 kWh
- време на постигнување температура (-18 C/-9 C): 7 часа
- капацитет на замрзнување 10 kg/24 h
- климатска класа T/N (16C - 43C)
- емисија на бука 43 db(A)
- зона за освежување храна
- touch screen display
- superior осветлување на внатрешноста
- дел за супер брзо замрзнување
- energy saving опција
- ultra замрзнување и ладење
- holiday mode
- заклучување од деца
- аларм

Упатство:

- димензии В/Ш/Д: 195/76/75,4 cm
- бруто/нето волумен: 585/569 L
- ладилник/замрзнувач нето волумен: 444/125 L
- Енергетска класа: А+
- Гас: Р600
- боја: црно стакло
- изменливи врати
- регулирачки ногарки
- задни тркалца
- дел за млечни производи
- фиксни рачки за врата
- држач за јајца
- прилагодувачки полици на врата
- прилагодувачки стаклени полици
- комора за замрзнување
- систем на ладење 3D No-Frost
- годишна потрошувачка на енергија 450 kWh
- време на постигнување температура (-18 C/-9 C): 7 часа
- капацитет на замрзнување 10 kg/24 h
- климатска класа T/N (16C - 43C)
- емисија на бука 43 db(A)
- зона за освежување храна
- touch screen display
- superior осветлување на внатрешноста
- дел за супер брзо замрзнување
- energy saving опција
- ultra замрзнување и ладење
- holiday mode
- заклучување од деца
- аларм

Енергетска класа: A+

Слични производи