TCA 802

Гаранција: 5 Години

- Капацитет 80 L
- Тип на контрола механички
- Димензии 426/874 mm
- Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
- Моќност 220-240V; 50 Hz
- Регулација на температура на вода 35-85 C°
- Копче за регулација на температура на вода
- Термозаштита против прегревање 106 C°
- Грејна моќност 1980 W
- Работен притисок 8 bar
- Сигурносен вентил max 10 bar
- Приклучок за вода 1/2 inch
- Заштитна магнезиум анода
- Грејач - бакар
- Панел LED-термостат
- Дијаметар Ø380 mm
- Емајл - сафирно плав
- Изолација пур пена
 

Упатство:

- Капацитет 80 L
- Тип на контрола механички
- Димензии 426/874 mm
- Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
- Моќност 220-240V; 50 Hz
- Регулација на температура на вода 35-85 C°
- Копче за регулација на температура на вода
- Термозаштита против прегревање 106 C°
- Грејна моќност 1980 W
- Работен притисок 8 bar
- Сигурносен вентил max 10 bar
- Приклучок за вода 1/2 inch
- Заштитна магнезиум анода
- Грејач - бакар
- Панел LED-термостат
- Дијаметар Ø380 mm
- Емајл - сафирно плав
- Изолација пур пена
 

Слични производи