TCA 812

Гаранција: 5 Години

- Капацитет 80 L
- Тип на контрола механички
- Димензии 426/874 mm
- Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
- Моќност 220-240V; 50 Hz
- Фиксна температура на вода до 80 C°
- Термозаштита против прегревање 106 C°
- Термометар
- Грејна моќност 1980 W
- Работен притисок 8 bar
- Сигурносен вентил max 10 bar
- Приклучок за вода 1/2 inch
- Заштитна магнезиум анода
- Грејач бакар
- Дијаметар Ø380 mm
- Емајл - сафирно плав
- Изолација - пур пена

Упатство:

- Капацитет 80 L
- Тип на контрола механички
- Димензии 426/874 mm
- Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
- Моќност 220-240V; 50 Hz
- Фиксна температура на вода до 80 C°
- Термозаштита против прегревање 106 C°
- Термометар
- Грејна моќност 1980 W
- Работен притисок 8 bar
- Сигурносен вентил max 10 bar
- Приклучок за вода 1/2 inch
- Заштитна магнезиум анода
- Грејач бакар
- Дијаметар Ø380 mm
- Емајл - сафирно плав
- Изолација - пур пена

Слични производи