Фен за сушење коса BY-550

Гаранција: 1 Години

- Моќност – 2200 W
- DC мотор
- 2 брзини и 3 температури на работа
- дифузер
- копче за ладен воздух
- закачалка
- заштита од прегревање
- професионален концентратор на воздух
- заден филтер кој се отстранува
 

Упатство:

- Моќност – 2200 W
- DC мотор
- 2 брзини и 3 температури на работа
- дифузер
- копче за ладен воздух
- закачалка
- заштита од прегревање
- професионален концентратор на воздух
- заден филтер кој се отстранува