#МојFAVORITдом

Беспрекорноста се чуствува во #мојотFAVORITдом

Најдобриот пријател на секое домаќинство, посебно во период кога сме повеќе дома и ни е потребна поголема хигиена и дезинфекција, се секако машините за садови.
Машината за миење садови од Favorit Electronics, MS 7000, ќе го направи вашиот живот поедноставен со пространа внатрешност во која може да измиете 12 комплети истовремено
☕ ✨

Гаранција: 5 години

Top