#МојFAVORITдом

Совршено испеглани алишта во само еден потег. Уверете се во моќноста на пеглата за алишта FAVORIT PL-619.

За повеќе информации и перформанси проверете на ➡️ https://bit.ly/3oo28C4.

Top