#МојFAVORITдом

Телевизор FAVORIT 40DN4JM3T2A ANDROID

Знаеме дека вашиот простор заслужува повеќе од само #ТВ

Телевизор кој е секогаш убав без разлика дали е вклучен или исклучен.
Дизајн кој благодарение на луксузната слика влијае на вашето расположение. 

Top