Новости

Од хуманост никогаш доста – Центро Унион донираше Favorit Electronics апарати за бела техника на младата девојка од Штип

Во неволја се познава искреноста и добрината, а овој пат тоа го докажа и македонската компанија Центро Унион. Повикот за […]

Заборавете на бактерии и вируси со правилно чистење и одржување на клима уредот

Многу домаќинства и компании користат клима уреди, кои најчесто се користат во летниот период кога високите температури тешко се издржуваат […]

Од аквадукт од 1900 г.п.н.е до модерна инвертер клима! Еден македонски бренд го следи модерниот развој!

Уште во праисторијата, луѓето се труделе да ги разладат или стоплат просториите во кои живеат на различни начини. Модерните клима […]

Top

Search favoritelectronics.com