Автор: admin

Ajri i freskët dhe temperatura e këndshme: një përzierje e shkëlqyeshme për shtëpinë ose zyrën tuaj me markën e besuar #FAVORITElectronics që nga viti 1994.

Kënaquni me ajrin e pastër të pasuruar me energji në shtëpinë ose zyrën tuaj me kondicionerin e pavarur 48000 BTU të #FAVORITElectronics.❄️

Продолжи со читање Ajri i freskët dhe temperatura e këndshme: një përzierje e shkëlqyeshme për shtëpinë ose zyrën tuaj me markën e besuar #FAVORITElectronics që nga viti 1994.

„Среќата не зависи од надворешните работи, туку од начинот на кој ние гледаме на нив.“

? FAVORIT electronics e синоним за добивање на најдоброто за своите пари ?

Продолжи со читање „Среќата не зависи од надворешните работи, туку од начинот на кој ние гледаме на нив.“

„Не може секогаш да го добиете она што го сакате, но ако се обидете, понекогаш може да го најдете она што ви е потребно.“ – Мик Џегер

Продолжи со читање „Не може секогаш да го добиете она што го сакате, но ако се обидете, понекогаш може да го најдете она што ви е потребно.“ – Мик Џегер

Телевизор FAVORIT 40DN4JM3T2A ANDROID

Знаеме дека вашиот простор заслужува повеќе од само #ТВ.  Телевизор кој е секогаш убав без разлика дали е вклучен или исклучен.Дизајн кој благодарение на луксузната слика влијае на вашето расположение. 

Продолжи со читање Телевизор FAVORIT 40DN4JM3T2A ANDROID

Кога треба да се направи избор за бела техника, нема простор за компромис.

 FAVORIT electronics e синоним за добивање на најдоброто за своите пари – бренд за доверба уште од 1994г. 

Продолжи со читање Кога треба да се направи избор за бела техника, нема простор за компромис.

Свеж воздух и пријатна температура – одличен спој за вашиот дом или канцеларија со #FAVORITEelectronics бренд за доверба од 1994г.

Уживајте во свежиот воздух збогатен со енергија во вашиот дом или канцеларија со самостоечкиот клима уред 48000 BTU на #FAVORITelectronics.❄️

Продолжи со читање Свеж воздух и пријатна температура – одличен спој за вашиот дом или канцеларија со #FAVORITEelectronics бренд за доверба од 1994г.
Top