Posted in
Posted in

Nga ujësjellësit e vitit 1900 p.e.s. deri te kondicionerët inverter të ditëve të sotme! Një markë maqedonase ndjek zhvillimin modern!

Që në kohërat e lashta, njerëzit përpiqeshin në mënyra të ndryshme të freskonin ose të ngrohnin mjediset në të cilat jetonin. Kondicionerët modernë janë produkt i përpjekjeve të thjeshta dhe […]

Shitet nga leximi Nga ujësjellësit e vitit 1900 p.e.s. deri te kondicionerët inverter të ditëve të sotme! Një markë maqedonase ndjek zhvillimin modern!
Posted in
Posted in

Asnjëherë të mjaftueshme për njerëzimin – Centro Union dhuroi pajisje Favorit Electronics për mallra të bardha vajzës së re nga Shtipi

Ndershmëria dhe mirësia njihen në telashe, dhe këtë herë kompania maqedonase Centro Union e dëshmoi atë. Thirrja për ndihmë e vajzës së re nga Shtipi, e cila u sulmua fizikisht […]

Shitet nga leximi Asnjëherë të mjaftueshme për njerëzimin – Centro Union dhuroi pajisje Favorit Electronics për mallra të bardha vajzës së re nga Shtipi
Top

Kërko favoritelectronics.com