Posted in
Posted in

Од хуманост никогаш доста – Центро Унион донираше Favorit Electronics апарати за бела техника на младата девојка од Штип

Во неволја се познава искреноста и добрината, а овој пат тоа го докажа и македонската компанија Центро Унион. Повикот за помош на младата девојка од Штип, која беше физички нападната […]

Продолжи со читање Од хуманост никогаш доста – Центро Унион донираше Favorit Electronics апарати за бела техника на младата девојка од Штип
Posted in
Posted in

Заборавете на бактерии и вируси со правилно чистење и одржување на клима уредот

Многу домаќинства и компании користат клима уреди, кои најчесто се користат во летниот период кога високите температури тешко се издржуваат без механичко ладење. Опсегот на работа на климите е зголемен […]

Продолжи со читање Заборавете на бактерии и вируси со правилно чистење и одржување на клима уредот
Posted in
Posted in

Од аквадукт од 1900 г.п.н.е до модерна инвертер клима! Еден македонски бренд го следи модерниот развој!

Уште во праисторијата, луѓето се труделе да ги разладат или стоплат просториите во кои живеат на различни начини. Модерните клима уреди се производ на едноставните и упорни обиди на предците […]

Продолжи со читање Од аквадукт од 1900 г.п.н.е до модерна инвертер клима! Еден македонски бренд го следи модерниот развој!
Posted in
Posted in

Македонските клима уреди предвидуваат ладно лето! Како да го одберете вистинскиот?

Веќе започнаа високите температури како најава за топлите температури ова лето. Ако веќе почнавте со барање на соодветниот начин како разладени да го поминете летниот период и пеколните горештини, сигурно […]

Продолжи со читање Македонските клима уреди предвидуваат ладно лето! Како да го одберете вистинскиот?
Posted in
Posted in

Вкусниот оброк секогаш крие добри намирници, искусен готвач и добра опрема во кујната

Кога сте гладни, сѐ што ќе подготвите во вашата кујна ви е вкусно. Но, кога сакате да подготвувате вкусни јадења и деликатеси кои што сакате да ги изедете дури и […]

Продолжи со читање Вкусниот оброк секогаш крие добри намирници, искусен готвач и добра опрема во кујната
Posted in
Posted in

Уникатни велигденски рецепти за модерната кујна

Црвените јајца, детскиот џагор и вербата во Бог се она што секоја година го одбележува големиот христијански празник Велигден. Ден кога секое домаќинство подготвува голема трпеза за дочек на најблиските […]

Продолжи со читање Уникатни велигденски рецепти за модерната кујна
Posted in
Posted in

Добрата хигиена во секој дом е избор

Многу работи се ценат и посакуваат, но ништо не е повредно и поценето од концептот дека домот е посакуваниот “храм” на удобноста, пријатната атмосфера, омилено место кое ни дозволува во целост да […]

Продолжи со читање Добрата хигиена во секој дом е избор
Posted in
Posted in

Технологијата во борба против вирусите во вашиот дом

Индивидуалните постапки се можеби скоро секогаш послаби од тимските, но во овој момент кога светот е зафатен со пандемија на ризичен вирус, поединечните навики се всушност заеднички. Од секого се […]

Продолжи со читање Технологијата во борба против вирусите во вашиот дом
Posted in
Posted in

30 години ЦЕНТРО УНИОН: Мотивација за успешност, единствен македонски бренд во полето на белата техника и малите апарати

Колку пати сте го отворале и затворале фрижидерот на баба, по нејзините вкусните јадења, а на него пишувало Favorit? Или пак, сте си правеле вкусни тостови на тостерот од Favorit […]

Продолжи со читање 30 години ЦЕНТРО УНИОН: Мотивација за успешност, единствен македонски бренд во полето на белата техника и малите апарати
Posted in
Posted in

30 години успешна приказна на Центро Унион и Favorit

Favorit. Наш бренд. Ваш бренд. Оваа недела беше во знакот на македонската компанија Центро Унион. По повод 30 годишнината од нејзиното постоење, компанијата приреди прослава за која долго ќе се зборува. […]

Продолжи со читање 30 години успешна приказна на Центро Унион и Favorit
Top