Për NE

Favorit Electronics është një markë e njohur për mallrat e bardha dhe pajisjet e vogla shtëpiake. Kompania jonë operon globalisht, me qendër në Evropë, në Maqedoni.

bela-tehnika

Ne jemi një markë ndërkombëtare që ka mbledhur një ekip ekspertësh nga vende të ndryshme në botë në fushën e (krijimit) zhvillimit, projektimit dhe prodhimit të pajisjeve elektrike për përdorim të përditshëm. Ekipi ynë i drejtohet njeriut modern dhe punon për të përmirësuar produktet dhe shërbimet për klientët, të gjitha me qëllim që të përmirësojmë cilësinë e jetës së klientëve tanë. Ne me të vërtetë besojmë se pajisjet që ne bëjmë, si dhe vetë jeta, mund të jenë gjithnjë më emocionuese, më të bukura dhe më argëtuese sesa mendojmë, dhe ky është mesazhi që duam t’u përcjellim të gjithë klientëve tanë, kudo që janë.

Misioni

Misioni ynë është “vlera më e mirë për para”, që do të thotë se vlera për para plotëson nevojat e një numri të madh të klientëve. Në mënyrë që të jetojmë me klientët tanë, ne jemi vazhdimisht duke studjuar nevojat e tyre, duke ndjekur trendet, duke fituar njohuri të reja dhe duke përdorur teknologjinë më të fundit.

Vizioni

Ne shohim përpara, sepse e ardhmja është aleati ynë në krijimin e produkteve dhe shërbimeve të reja dhe më të mira. Ne po rritemi çdo ditë, ne jemi konkurrues në treg, gjithmonë të pozicionuar shumë, udhëheqës në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë. Ne jetojmë së bashku.

televizori

Top

Kërko favoritelectronics.com