БОЈЛЕР TE50A20

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

50 L

Тип на контрола механички

√  НА ПРЕДНИОТ ДЕЛ ОД БОЈЛЕРОТ

Димензии

427 Х 605 MM

Тежина

17/19 KG

Моќност

220-240V; 50 Hz

Термостат

0-75 C°

Термозаштита против прегревање

100 C°

Термометар

Грејна моќност

1980 W

Класа(ЕУ)

С

Работен притисок

6 BAR

Сигурносен вентил

Приклучок за вода

1/2 inch

Материјал на казанот

Ладен челик

Дебелина на казанот

1,5 MM

Заштитна магнезиум анода

√  

Грејач

бакар

Емајл

сафирно плав

Изолација

ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА

Top
Added to wishlist!