БОЈЛЕР TE80B20

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет

80 L

Тип на контрола механички

√  НА ДОЛНИОТ ДЕЛ ОД БОЈЛЕРОТ

Димензии

427 Х 872 MM

Тежина

(НЕТО/БРУТО) 23/25 KG

Моќност

220-240V; 50 Hz

Регулација на температура на вода

0-85 C°

Копче за регулација на температура на вода

√  

Термозаштита против прегревање

100 C°

Грејна моќност

1980 W

Работен притисок

6 BAR

сигурносен вентил макс

Приклучок за вода

1/2 inch

Заштитна магнезиум анода

√  

Грејач

бакар

ДЕБЕЛИНА НА КАЗАНОТ

1,8 MM

Емајл

сафирно плав

Изолација пур пена

√  ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА

МАТЕРИЈАЛ НА КАЗАНОТ

ЛАДЕН ЧЕЛИК

Top
Added to wishlist!