ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР UCF 2764N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

177cm/54cm/54,5cm

бруто/нето волумен

269/256 L

ладилник/замрзнувач нето волумен

181/75 L

Енергетска класа

F

Гас

Р600

целосно вградлив

одмрзнувачки систем: автоматски

√  

менлива врата

√  

дел за млечни производи со транспарентен капак

држач за јајца

прилагодувачки транспарентни полици на врата

√  

прилагодувачки стаклени полици

√  

транспарентни фиоки за замрзнување

√  

комора за замрзнување

√  

звучност

38 dB

Top
Added to wishlist!