ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР URF 263N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

540*545*1445

нето волумен

210 L

Фрижидер/Замрзнувач (нето)

172/38 L

Енергетска класа по ЕУ номенклатура

F

Тип на гас

R 600

Комплетно вграден

Систем за одмрзнување

автоматско

Променлива врата

√  

држач за јајца

1

Полица за шишиња

1

Полица на вратата на фрижидерот

3

Полица за лед

1

Светло

Лед

Транспарентни полици на вратата

Стаклени полици во фрижидерот

Комора за замрзнување

Top
Added to wishlist!