Вградна Домино плоча D2

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензија Ш / Д / В

290x510x47,5mm

плочи за готвење

2

големина на плочата за готвење

1x145mm, 1x180mm

контрола: допир

 

заклучување

 

Тип плочa

стакло-керамика

Ширина плочa

29 cm

Боја

црна

Грил

не

Top

Пребарувај favoritelectronics.com