ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BI45-I1E (целосно вградна)

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 82,00cm/44,80cm/55,00cm

максимален капацитет

10 сета садови

скриен лед дисплеј

√  

програми

6

температури

4

енергетска класа

A ++

класа на сушење

А

потрошувачка на вода на ECO програма

11 L вода

времетраење на ECO програма

222 МИН.

заштита на грејач

√  

заштита од поплава

√  

целосно вградна

√  

On/Off копче

√  

одложен старт

1,2,3….19 часа

пола полнење

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

√  

бучАВОСТ при работа

54 dB

брз програм

30 мин. / 40 °C

Top

Пребарувај favoritelectronics.com