ПОЛУВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ SI60 – I14

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 82,0cm/59,8cm/57,0cm

полувградна со иноксен панел

√  

максимален капацитет

12 сета садови

програми

5

температура

4

енергетска класа

A ++

потрошувачка на вода на ECO - програма

12 L вода

енергетска потрошувачка (завосно од програма)

0,90 KWh – 1,55 KWh

внатрешност

инокс

метален филтер

√  

заштита од поплава

√  

On/Off копче

√  

копче за селектирање на програмите

копче за одложување на времето за миење

3, 6 и 9 часа

пола полнење

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

√  

индикатор за завршување на работата

√  

бучавост при работа

57 dB

брз програм

30 мин. / 40 °C

Top
Added to wishlist!