Вградна машина за садови FAVORIT BI60-I1FN

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии

В/Ш/Д 82CM/59,8CM/55CM

Максимален капацитет

13 СЕТА САДОВИ

Програми

7

Скриен LED дисплеј

Трета полица

Енергетска класа

Е / A ++

Класа на сушење

А

Потрошувачка на вода на ECO - програма

9 L ВОДА

Енергетска потрошувачка(годишно)

261 KWH/ANNUAL

Времетраење на ECO програма

221 МИН.

Програм SUPER 50’ 65C (QUICK CLEAN)

Брз програм

30 МИН. / 40 °C

Заштита на грејач

Заштита од поплава

Целосно вградна

ON/OFF копче

Копче за селектирање на програмите

Копче за одложување на времето за миење

1-2-3… 19 ЧАСА

Пола полнење

Индикатор за недостаток на сол

Индикатор за недостаток на сјај

Индикатор за завршување на работата

Бучавост при работа

57 DB

Top
Added to wishlist!