ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА BIMW-20 BLACK

СПОДЕЛИ

Спецификации

вградни димензии

Ш/В/Д: 59,4cm/31,3cm/38,2cm

волумен

20 L

тежина

15кг

излезна моќ

800W

излезна моќ на скара

1000W

5 нивоа на моќност

автоматско мени

√  

дигитален тип на контроли

комбинирано готвење

дигитален саат

тајмер за готвење со 95’

функција за одмрзнување

функција скара

експрес готвење

√  

меморија за зададена функција

стаклен сад на вртење

Ø245mm

сигнал за завршена функција

√ 

детско заклучување

√ 

inox внатрешност

√ 

inox преден панел

√ 

врата на повлекување

√ 

транспарентно стакло на врата

√ 

решетка за скара

Top
Added to wishlist!