Вградна рерна FAVORIT BIO 65-X

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии

59,5mm / 59,5 mm/ 57,5mm

Енергетска класа

A

Волумен на рерна

65 L

Функции на рерна

8

Контрола на рерната

Механичка

Термостат

Механички

Вентилатор

Да

Светло во рерна

Да

Стакло од рерна кое се вади ( за подобро чистење)

Да

Длабока тава

1

Хромирана решетка

1

Горен греач

1200W

Долен греач

1100W

Грил греач

1400W

Дупли грил

2600W

Боја

Инокс

Top
Added to wishlist!