Вградна рерна FAVORIT BIO 78-D LUX X

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии

59,5mm / 59,5 mm/ 57,5mm

Енергетска класа

A

Волумен на рерна

78 L

Функции на рерна

8

Отварање- затворање на врата на рерна

Меко

Термостат

Дигитален

Дигитален тајмер

Да

Странични хромирани полици

Да

Вентилатор

Да

Светло во рерна

Да

Стакло од рерна кое се вади ( за подобро чистење)

Да

Длабока тава

2

Хромирана решетка

1

Горен греач

1200W

Долен греач

1100W

Грил греач

1400W

Дупли грил

2600W

Боја

Инокс

Top
Added to wishlist!