ДЕКОРАТИВЕН АСПИРАТОР FAVORIT 3322

СПОДЕЛИ

Спецификации

Модел

60см

Копче

ON/OFF

Контрола

механичка

Брзини

3

Вшмукување на воздухот

550 m3/h

Мотор

1

Лед светло

Дијаметар на излез

120mm

Нето тежина

7,5 kg

Димензии

ширина: 600mm
должина: 290mm
висина: 350mmx640mm

Моќност на мотор

1 x 110 W

Боја

црна (калено стакло)

Top
Added to wishlist!