ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-572

СПОДЕЛИ

Спецификации

MOЌНОСТ

2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКА РЕШЕТКА

ХРОМИРАНА РЕШЕТКА

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА

37,9 X 24,6 CM

Top
Added to wishlist!