ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-573

СПОДЕЛИ

Спецификации

MOЌНОСТ

2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ

ШИРОКА НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА СО ДУПКИ НИЗ КОИ СЕ ИСЦЕДУВА ВИШОКОТ ТЕчНОСТ

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА

38 X 24,5 CM

Top
Added to wishlist!