КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 12000 BTU

СПОДЕЛИ

Спецификации

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (W)

3520

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (W)

3810

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU)

12000

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU)

13000

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ

1650 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ

1200 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)

6.6

SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W)

4.0

ПРОТОК НА ВОЗДУХ

< 600 M3/H

ОДВЛАЖНУВАЊЕ

1,2 L/H

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 39

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 48

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 52

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 63

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ)

A ++

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ)

A +

ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ

ОД -15 ДО +24 С°

АВТО ВЕНТИЛАТОР

РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЈОНИЗАТОР

ТАЈМЕР

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ

ОД+18 ДО+46C

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО I FEEL ФУНКЦИЈА

СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

ТИП НА ГАС

R 32

НАПОЈУВАЊЕ

220-240V~50HZ/1P

КОМПРЕСОР

LG

НАПОНСКИ ОПСЕГ (V)

165~265

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

822X281X202

ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

815X532X300

ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

885X355X260

ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD

854X590X324

Top
Added to wishlist!