КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 18000 BTU

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (Btu/h;W)

5280(1787~6242)

Капацитет на греење (Btu/h;W)

5520(1670~6300)

Влезна Моќност: (W) Ладење

1850 W

Влезна Моќност: (W) Греење

1540 W

SEER за ладење (W/W)

6.5

Проток на воздух

< 850 m3/h

Одвлажнување

1,5 L/h

Бучавост (звучен притисок) внатрешна единица

≤ 39

Бучавост (звучен притисок) надворешна единица

≤ 48

Јачина за звук при стандардни услови внатрешна единица

≤ 55

Јачина за звук при стандардни услови надворешнаединица

≤ 65

Енергетска класа (ладење)

A ++

Енергетска класа (греење)

A +

Јонизатор

Работна температура за греење

од -15 до +24 С°

Работна температура за ладење

од +18 до +46 С°

Далечински управувач со дисплеј

Скриен дисплеј на внатрешна единица

Тип на гас

R32

SCOP за греење (W/W)

4.0

Напојување

220-240V~50Hz/1P

Компресор

LG

Димензии на внатрешна единица (mm) WxHxD

1053X323X226

Димензии на надворешна единица (mm) WxHxD

909X642X364

Нето тежина на внатрешна единица (kg)

11,7 kg

Нето тежина на надворешна единица (kg)

32,6 kg

Димензии на пакување за внатрешна единица (mm) WxHxD

1116X381X280

Димензии на пакување за надворешна единица(mm)WxHxD

935X682X415

Top
Added to wishlist!