КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 24000 BTU WI-FI

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладење (W)

6740

Капацитет на греење (W)

7040

Капацитет на ладење (BTU)

24000

Капацитет на греење (BTU)

24000

Влезна моќност: (W) Ладење

2500 W

Влезна моќност: (W) Греење

2400 W

SEER за ладење (W/W)

6.5

SCOP за греење (W/W)

4.0

Проток на воздух

< 800 m3/h

Одвлажнување

2,5 L/h

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 42

БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 50

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 58

ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

≤ 68

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ)

A ++

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ)

A +

ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ

ОД -15 ДО +24 С°

АВТО ВЕНТИЛАТОР

РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЈОНИЗАТОР

I FEEL ФУНКЦИЈА

WI-FI КОНТРОЛА

ТАЈМЕР

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ

ОД +15 ДО +46 С°

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО I FEEL ФУНКЦИЈА

СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА

ТИП НА ГАС

R 32

НАПОЈУВАЊЕ

220-240V~50HZ/1P

КОМПРЕСОР

LG

НАПОНСКИ ОПСЕГ (V)

170~265

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

1053X323X233

ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

1009X638X364

ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD

1116X381X300

ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD

1035X682X415

Top
Added to wishlist!