КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 24000BTU JD HB (-25°C)

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на ладенје (kW)

7,2(1,8 – 7,4)

Капацитет на ладенје (BTU)

24566

Капацитет на греење (kW)

7,2(1,8 – 8)

Капацитет на греење (BTU)

24566

SEER ладење

6,53

SCOP греење- просечно

4,09

SEER енергетска класа

A++

SCOP енергетска класа-просечно

A+

Тип на гас

R32

Проток на воздух

1300

Филтер

Тајмер

LED Дисплеј

I feel

Да

WIFI ready

Да

Надворешна / Внатрешна единица (ниво на бучност)(dB)

63/66

Внатрешна единица Нето тежина (kg)

14

Надворешна единица Нето тежина (kg)

39

Димензии(внатрешна)-нето

1132x330x232

Димензии(надвирешна)-нето

900x700x350

Амбиентална темп. -ладење

16~52℃

Амбиентална темп. -греење

-25~30℃

Top
Added to wishlist!