МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ E60 – A22N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/59,8/59,8

максимален капацитет

13 сета садови

програми

7

трета полица

√ 

лед дисплеј

√ 

брз програм

30 мин. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

E

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

1, 2, 3…..24 часа

еден циклус

 4,5 л до 9 л вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO програма)

171 мин

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,91 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

270 KWh

заштита од поплава

заштита на греачот

√ 

боја

бела/инокс

скриен греач

√ 

метален филтер

√ 

On/Off копче

СТАРТ/ПАУЗА КОПЧЕ

индикатор за крај на програмата

√ 

индикатори за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

детска заштита

√ 

посебна опција за миење со таблети

√ 

опции за екстра хигиена; екстра плавење; екстра сушење

√ 

Top
Added to wishlist!