МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ E60-A24N BLDC со инвертер мотор

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/60/60

максимален капацитет

15 сета садови

трета полица

голем лед дисплеј

инвертер мотор

програми

 8

брз програм

30 мин. на 40°C

копче за половично (1/2) полнење

 √

енергетска класа

D

класа на сушење

A

бучавост при работа

49 db

одложен старт

1,2,3….24ч

еден циклус

4,5 Л до 9 Л вода соодветно на програмата

траење на програмата (ECO програма)

239 мин

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,84 KWh 

заштита од поплава

заштита на греачот

 √

скриен греач

 √

метален филтер

боја

бела/INOX

on/off копче

СТАРТ/ПАУЗА КОПЧЕ

√  

индикатор за крај на програма

индикатори за функцијата миење/сушење

√   

индикатор за недостаток на сол

индикатор за недостаток на сјај

опции за extra тивко, extra брзо, extra штедливо работење

детска заштита

посебна опција за миење со таблети

autodoor опција

екстра хигиена опција

звучен сигнал

Top
Added to wishlist!