МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ F45 – Y15N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/44,8/59,8

максимален капацитет

10 сета садови

програми

6

брз програм

30 min. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

E

класа на сушење

А

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3, 6 И 9 часа

еден циклус

3,8 L до 11 L вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO - програма)

198 мин.

енергетска потрошувачка (ECO - програма)

0,73 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

211 KWH

заштита од поплава

√  

скриен греач

√  

заштита на греачот

√  

метален филтер

√  

боја

бела/сива

On/Off копче

√  

СТАРТ/ПАУЗА КОПЧЕ

√  

индикаторИ за ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

√  

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

√  

Top
Added to wishlist!