МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ E60-A1FN

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/59,8/59,8

максимален капацитет

13 сета садови

програми

7

Мини лед дисплеј

√ 

брз програм

30 мин. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

Е

класа на сушење

A

бучавост при работа

49 dB

одложен старт

1, 2, 3…..24часа

еден циклус

 4.5л до 9 л вода соодветно на програмата

СУПЕР БРЗ И ЧИСТ ПРОГРАМ 50’ НА 65 С°

√ 

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,91 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

261 KWh

ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОРПА

√ 

заштита од поплава

заштита на греачот

√ 

боја

бела/инокс

скриен греач

√ 

метален филтер

√ 

On/Off копче

start/pause копче

индикатор за крај на програмата

√ 

индикатори за функцијата миење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

детска заштита

√ 

ПОСЕБНА ОПЦИЈА ЗА МИЕЊЕ СО ТАБЛЕТИ HIGIENE 75C ; INTENSIVE 65 C ; МИЕЊЕ НА ПАРЕА

√ 

Top
Added to wishlist!