МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ F60 – Y14N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии

В/Ш/Д 85/59,8/59,8

максимален капацитет

12 сета садови

5 програми

брз програм

30 мин. на 40 °C

копче за половично (1/2) полнење

енергетска класа

E

класа на сушење

A

бучавост при работа

57 dB

одложен старт

3ч, 6ч и 9ч

еден циклус

 9 л до 12 л вода соодветно на програмата

траење на програма (ECO програма)

165 мин

енергетска потрошувачка (ECO програма)

0,9 KWh

енергетска потрошувачка (годишно)

258 KWh

заштита од поплава

заштита на греачот

√ 

скриен греач

√ 

метален филтер

√ 

боја

бела/сива

On/Off копче

старт/пауза копче

индикатор за крај на програмата

√ 

индикатори за функцијата миење/сушење

√ 

индикатор за недостаток на сол

√ 

индикатор за недостаток на сјај

√ 

Top
Added to wishlist!