Машина за перење алишта FAVORIT W-9122N BLDC

СПОДЕЛИ

Спецификации

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д

84,5 / 59,7 / 58,2 CM

МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM

1200

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ

9 KG

ИНОКСЕН БАРАБАН

59 Л

ИНВЕРТЕР МОТОР (10 Г ГАРАНЦИЈА )

ДИГИТАЛЕН ЛЕД ЕКРАН 7 сегменти

ПРИКАЖУВАЊЕ НА ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ НА ПЕРЕЊЕ

ОДЛОЖЕН СТАРТ

ПРОГРАМИ

15

ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР

КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА

ПРОГРАМ ЗА ПЕРЕЊЕ ЈОРГАНИ И ЌЕБИЊА (DUVET)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ( po nova regulativa)

A

ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА

СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС

СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ОТСТРАНУВАЧКИ ГОРЕН КАПАК

АНТИАЛЕРГИСКИ ПРОГРАМ

ОСЕТЛИВО / РАЧНО ПЕРЕЊЕ

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА ( po nova regulativa)

49KWH / НА 100

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА ( po nova regulativa)

50 Л

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ

50 DB

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ

76 DB

БРЗА ПРОГРАМА

60min na 60° √

РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ

СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ

БРЗ ПРОГРАМ

15 МИН. НА 30°

ДУГМЕ ЗА ПРЕДПРАЊЕ

Top
Added to wishlist!