МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 6101N

СПОДЕЛИ

Спецификации

димензии В/Ш/Д

84,50 /59,70/52,00 cm

вртежи во минута (rpm)

1000 

капацитет

6 kg

иноксен барабан

44 Л. 

програми

15 

електронски програматор

копче за контрола на температура

√ 

енергетска класа

D

еко систем за заштеда на енергија

заштита против протекување

√ 

заштита против пена

систем за автоматски баланс

√ 

систем за детектирање грешка

детско заклучување

√ 

отстранувачки горен капак

√ 

потрошувачка на енергија

151 Kwh/annum

потрошувачка на вода (Л/год.)

 9900 L/annum

бучава при перење

58 dB 

бучава при центрифугирање

77 dB

брза програма

15 минути на 30 C 

копче за регулација на вртежи

√ 

копче за одложен старт

√ 

сензор за половично полнење

√ 

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

√ 

Top
Added to wishlist!