МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 7122N BLDC

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии В/Ш/Д

84,5 / 60,5 / 54,1 cm

Максимум вртежи во минута (rpm)

1200

Максимален капацитет

7 kg

ИНОКСЕН БАРАБАН

49 Л

Инвертер мотор (10г гаранција )

Дигитален лцд екран

Одложен старт

програми

15 

Електронски програматор

Копче за прилагодување на температурата на водата

Енергетска класа

B

Еко систем за заштеда на енергија

√ 

Заштита против протекување

√ 

заштита против пена

систем за автоматски баланс

Систем за детектирање грешка

Детско заклучување

отстранувачки горен капак

√ 

антиалергиски програм

√ 

Осетливо / рачно перење

потрошувачка на енергија

135Kwh/annum 

Потрошувачка на вода

 9900 L/annum

Ниво на бучава при перење

50 dB

Ниво на бучава при центрифугирање

74 dB

Брза програма

15 мин. на 30° 

копче за регулација на вртежи

сензор за половично полнење

√ 

копче за предперење

Top
Added to wishlist!