МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 7122N

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии: В/Ш/Д

84,5/59,5/54,0 cm

Максимум вртежи во минута (rpm)

1200

капацитет

7 kg

иноксен барабан

45 Л.

Програми

15

Електронски програматор

Копче за контрола на температурата

Енергетска класа

D

Еко систем за заштеда на енергија

√ 

Заштита против протекување

заштита против пена

Систем за автоматски баланс

Систем за детектирање грешка

Детско заклучување

отстранување горен капак

потрошувачка на енергија

172 Kwh/annum

Потрошувачка на вода (л/год.)

10337 L/annum

Ниво на бучава при перење

58 dB

Ниво на бучава при центрифугирање

78 dB

брза програма

15 минути на 30 °C

копче за регулација на вртежи

√ 

сензор за половично полнење

√ 

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

копче за предперење

копче за одложен старт

копче за регулација на температура

Top
Added to wishlist!