МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 8122N BLDC

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии В/Ш/Д

84,5 / 60,5 / 57,4 cm

Максимум вртежи во минута (rpm)

1200

Максимален капацитет

8 kg

ИНОКСЕН БАРАБАН

54 Л

Инвертер мотор (10г гаранција )

√ 

Дигитален лцд екран

Одложен старт

програми

15 

Електронски програматор

√ 

Копче за контрола на температурата на водата

√ 

програм за перење јоргани и ќебиња (duvet)

Енергетска класа

B

Еко систем за заштеда на енергија

Заштита против протекување

заштита против пена

СИСТЕМ ЗА автоматски баланс

Систем за детектирање грешка

√ 

Детско заклучување

√ 

отстранувачки горен капак

антиалергиски програм

Осетливо / рачно перење

потрошувачка на енергија

194Kwh/annum 

Потрошувачка на вода (л/год.)

10224 L/annum 

Ниво на бучава при перење

50 dB

Ниво на бучава при центрифугирање

74 dB

Брза програма

15 мин. на 30°

регулација на вртежи

сензор за половично полнење

√ 

копче за предперење

Top
Added to wishlist!