МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 9122N

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензии В/Ш/Д

84,5/59,7/60,5 cm

Максимум вртежи во минута (rpm)

1200

Максимален капацитет

9 kg

иноксен барабан

59 L

програми

15 

Електронски програматор

√ 

Копче за контрола на температурата

√ 

Енергетска класа

D

Еко систем за заштеда на енергија

√ 

Заштита против протекување

√ 

програм за перење јоргани и ќебиња (duvet)

заштита против пена

систем за автоматски баланс

Систем за детектирање грешка

Детско заклучување

отстранувачки горен капак

√ 

потрошувачка на енергија

215 Kwh/annum

Потрошувачка на вода

12100 L/annum

Ниво на бучава при перење

58 dB

Ниво на бучава при центрифугирање

78 dB

брза програма

15 минути на 30 °C

копче за регулација на вртежи

√ 

сензор за половично полнење

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

копче за предперење

копче за брзо перење

копче за одложен старт

Top
Added to wishlist!