МИНИ ШПОРЕТ MO-42B (ЦРН)

СПОДЕЛИ

Спецификации

Капацитет на рерна бруто волумен 42L

нето волумен 36,6L

боја

црна  

2 електрични грејни плочи

(∅ 180 + ∅ 145)

1 грејна плоча

∅ 145 (1000 W)

емајлирана површина

сијалица во рерна

0+3 функции на рерна

√  

функција за одмрзнување

√  

функција за правење јогурт

√  

функција за чистење со пареа

√  

дупло стакло на врата од рерна

√  

додатоци

1 тепсија + 1 решетка

горен греач

650 W

долен греач

650 W

Top
Added to wishlist!