СЕЦКО CH-363

СПОДЕЛИ

Спецификации

Moќност

500W

Капацитет

1000 ml

1 Брзина

√  

Сечила од нерѓосувачки челик

√  

Поклопец со хромирана декорација

√  

Стаклен сад со капацитет од

1000 ml

Нелизгачка подлога

Top
Added to wishlist!