Стаклокерамичка плоча FAVORIT BIH-210X

СПОДЕЛИ

Спецификации

Димензија

41*590*520 mm

Енергетска класа

A

Број на грејни плочи

4

Ø на грејните плочи

2 x Ø145mm / 1 x Ø 180mm / 1 x Ø 210mm

Моќност на грејните плочи

Ø145mm -1200W / Ø 180mm- 1800W / Ø 210mm -2300W

Контрола

На допир

Детско заклучување

Да

Тип на плочата

Стаклокерамичка

Боја на плочата

Црна

Индикатор за топлина на плочата

Да

Иноксна рамка

Да

Нивоа на јачина на плочата

9

Top
Added to wishlist!