СУШАРА L – 81 C

СПОДЕЛИ

Спецификации

Тип

Кондензациска

Капацитет

8kg

Запремнина на барабанот

112 литри

енергетска класа

B

LED DISPLAY

ПОЗИЦИЈА НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА

ГОРЕ

Број на програми

15

Одложен старт

Индикатор за полн резервоар со вода

Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за чистење на кондензаторот

СИГНАЛ ЗА КРАЈ НА СУШЕЊЕТО

СИГНАЛ ЗА БРИШЕЊЕ НА ЗАДАДЕНИОТ ПРОГРАМ

Програм за брзо сушење

Програм против гужвање

Програм за сушење памук

 Дополнително сушење на памук , Сушење памук без потреба за пеглање,
Сушење памук со потреба за пеглање.

Програм за сушење синтетика

Сушење синтетика без потреба за пеглање,
Сушење синтетика со потреба за пеглање.

Baby програм

Останато

-Shirts 12’, Express 29’, Refresh, Сушење на 10’, 30’, 60’, Jeans, Delicate
-Заклучување поради деца,
-Приказ на преостанатото време
-Ниво на бучавост 65dB
-Потрошувачка на ел. Енергија: 561 kWh годишно
-Напон 220-240V
-Моќност: 2700W

Висина

Min: 84.5 cm

Ширина

 59.6 cm

Длабочина

 60.9 cm

Тежина

 36,5 кг

Боја

Бела

Top
Added to wishlist!