СУШАРА W – 72 C

СПОДЕЛИ

Спецификации

Тип

Кондензациска

Капацитет

7kg

Запремнина на барабанот

100 литри

енергетска класа

B

LED DISPLAY

7 сегменти

Позиција на резервоарот за вода

Горе

Број на програми

15

Одложен старт

Индикатор за полн резервоар со вода

Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за чистење на кондензаторот

Сигнал за крај на сушењето

Сигнал за бришење на зададениот програм

Програм за брзо сушење

Програм против гужвање

 √

Програм за сушење памук

Дополнително сушење на памук , Сушење памук без потреба за пеглање, Сушење памук со потреба за пеглање.

Програм за сушење синтетика

Сушење синтетика без потреба за пеглање,
Сушење синтетика со потреба за пеглање.

Baby програм

Останато

-SHIRTS 12’, EXPRESS 29’, REFRESH, SUSENJE NA 10’, 30’, 60’, JEANS, DELICATE
-ЗАКЛУЧУВАЊЕ ПОРАДИ ДЕЦА,
-ПРИКАЗ НА ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ
-НИВО НА БУЧАВОСТ 65DB
-ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА: 504 KWH ГОДИШНО
-НАПОН 220-240V
-МОЌНОСТ: 2700W

Висина

 Min: 84.5 cm

Ширина

 59.6 cm

Длабочина

56.3 cm

Тежина

 35,2 кг

Боја

Бела

Top
Added to wishlist!