СУШАРА W – 82 HP (со ТОПЛИНСКА ПУМПА)

СПОДЕЛИ

Спецификации

Тип

Со топлинска пупма

Капацитет

8kg

Запремнина на барабанот

112 литри

енергетска класа

А++

LED DISPLAY

7 СЕГМЕНТИ

ПОЗИЦИЈА НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА

ГОРЕ

Број на програми

15

Одложен старт

Индикатор за полн резервоар со вода

Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за чистење на кондензаторот

СИГНАЛ ЗА КРАЈ НА СУШЕЊЕТО

СИГНАЛ ЗА БРИШЕЊЕ НА ЗАДАДЕНИОТ ПРОГРАМ

Програм за брзо сушење

Програм против гужвање

Програм за сушење памук

Дополнително сушење на памук , Сушење памук без потреба за пеглање,
Сушење памук со потреба за пеглање.

Програм за сушење синтетика

Сушење синтетика без потреба за пеглање,
Сушење синтетика со потреба за пеглање.

Baby програм

Останато

-SHIRTS 30’, EXPRESS 45’, REFRESH, СУШЕЊЕ НА 20’, 40’, 60’,REFRESH ; JEANS, DELICATE
-ЗАКЛУЧУВАЊЕ ПОРАДИ ДЕЦА,
-ПРИКАЗ НА ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ
-НИВО НА БУЧАВОСТ 65DB
-ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА: 235 KWH ГОДИШНО
-НАПОН 220-240V
-МОЌНОСТ: 2700W

Висина

Min: 84.5 cm

Ширина

 59.6 cm

Длабочина

 60.9 cm

Тежина

 45,5 кг

Боја

Бела

Top
Added to wishlist!