ДЕКОРАТИВЕН АСПИРАТОР LD46BB-60

СПОДЕЛИ

Спецификации

Боја

Црна Боја

Сијалица

1 x 5W

Енергетска Класа

D

Бучност на махимална брзина

59 dB

Вкупна Мојќност

115W

Големина на Отвор

120mm

Top
Added to wishlist!